Concoursen

Concoursen

Acht tot tien maal per jaar komen onze omroepers bij elkaar om te strijden in de vorm van een concours,  voor een plaatselijke of provinciale titel.

De punten van al deze concoursen opgeteld, brengt een Nederlandse kampioen voort.

Zo’n concours levert altijd een kleurrijk en luidruchtig schouwspel op. Mits er van te voren publiciteit aan wordt gegeven, trekt het altijd veel publiek.

 De media (krant, weekblad, radio en TV) zijn dikwijls aanwezig. Kortom een concours is een geweldige promotie voor de plaats waar het gehouden wordt. Dit kan ook in uw woonplaats!

Programma voorbeeld

Als u besluit om een concours te organiseren, zou uw dag er bijvoorbeeld zo uit kunnen gaan zien:

 

10:00 – 10:30 uur

Aankomst omroepers bij de gelegenheid, alwaar ze zich om kunnen kleden. Daar wordt meestal voor koffie gezorgd, met een plaatselijke lekkernij.

 

11:00 uur

Ontvangst bij de burgemeester of een andere hoogwaardigheidsbekleder in het gemeentehuis of op locatie om de geloofsbrieven, die de omroepers meebrengen vanuit hun gemeente, in ontvangst te nemen.

 

12:00 – 13:00 uur

Rondgang van de omroepers door de kern of kernen van de gemeente om aldaar het concours te verkondigen en eventueel sponsors van het evenement te vermelden.

 

13:00 -14:00 uur

Lunchpauze.

 

14:00 uur

Start verplichte roep. Deze roep kan bestaan uit het toeristisch aanbod van uw plaats aangevuld met een sponsorroep.

 

15:15 uur

Start van de vrije roep. De omroeper is vrij om te roepen over welk onderwerp dan ook. Meestal prijst hij zijn eigen woonplaats aan.

 

16:30 uur

Prijsuitreiking.

 

 

 

Dit is slechts een voorbeeld. Als u speciale wensen heeft, kunt u die kenbaar maken met het bespreken van een concours

Klik hier voor boekingen en prijsopvraag.