Geen categorie

Concours in Kampen

Tijdens het Hanzefest in Kampen werd er op het podium langs de IJsselkade ook een internationaal Stadsomroepersconcours gehouden. Na het voorstellen aan de burgemeester deden de omroepers twee roepen. In de eerste ronde waren de onderwerpen gerelateerd aan het thema van het Hanzefest. In de tweede roep promoten de omroepers hun eigen stad of streek. Een deskundige plaatselijke jury beoordeelden de omroepers op 3 punten: Verstaanbaarheid, algemene indruk en originaliteit van de tekst (ook correcte informatie). Uiteindelijke lagen de punten best dicht bij elkaar. Eerste werd de stadsomroeper van Middelburg, Rinie Vaane. Tweede de omroeper van IJlst en derde Nieuwkoop. De stadsomroeper van Kampen Bertus Krabbe werd op eentiende punt verschil vierde.

Link naar meer foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *