Geen categorie

Bertus Krabbe

Bertus Krabbe, stadsomroeper van Kampen

http://in04.hostcontrol.com/resources/cb02d10bca6e6e/69ed1a124a.jpgSinds 2011 is Kampen een stadsomroeper rijk. Tijdens een historische markt op 29 oktober 2011 is hij gekozen.

Begin 2012 is hij lid geworden van de Eerste Stads- en Dorpsomroepers Vereniging van Nederland. Deze vereniging organiseert in Nederland en België concoursen. In zijn eerste jaar heeft Bertus het al ver geschopt en is hij derde geworden van Nederland en de Lage Landen. In verschillende plaatsen wist hij ereprijzen weg te slepen.

In 2013 zijn alle concoursen geweest. Bertus is uiteindelijk tweede geworden in de kampioenschappen van de Lage Landen (Nederland en België) en van Nederland. Piet Schuijn uit Hattem werd eerste.

Ook in 2014 en 2015 is Bertus tweede geworden in beide kampioenschappen. Eerste in 2014 Jan Sjoerd de Vries uit Sneek, derde Piet Schuijn uit Hattem. In 2016 kon hij door diverse omstandigheden niet op alle concoursen aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *